It’s time for Movember. Deeped is shaving!

Imorgon (inatt) är det dags. Kl 00.01 startar Shave down för det Team jag är med i. Via Google Hangout. Stay tuned för länk. Då kommer jag att raka mig  rent för första gången på … 23 år. Detta för att sedan odla en riktigt schysst mexikanare eller Magnum-musche.

Detta för att jag är med i Social Bros-laget (#socialbros #movember) under Movember som samlar in pengar till forskning runt prostata-cancer. Du skänker pengar, min omvärld får njuta av mig med mustasch. Snacka om win win-situation. Gillette är med också. @jocke har redan startat pr-arbetet.

Självklart kommer utvecklingen kunna följas via sociala medier. Och vill man se min mustasch live finns möjligheten på SIME 14 november, på Intryck i Karlstad den 15 november, på AggroPekuliar 22-23 november och den kommer vara rejält snygg på Consumer Insights Outlook den 28e november.

Skänk pengar till teamet nu. Målet är (minst) 10k!

 

Lite inspiration? Självklart har vårt team en spellista: