Mer Brela


Det här med att vara ledig. Det är inte riktigt mitt koncept. Jag jobbar hårt på det dock, precis som när man ändå tror att det finns momentum i ett koncept. Jag blir extremt rastlös och räknar en massa ROI på hur mycket man är på stranden kontra att ha siesta.

Så idag har jag jobbat med att lära mig snorkla ( inte snirkla som IOS vill göra det till). Det har gått så där. Jag är rätt bra på att köra ytversionen men att sedan dyka innebär oftast att jag blir salt i munnen. salt i munnen är helt ok. I vissa fall.


Ikväll var det fotboll. Vi hängde på kvarterskrogen. Det var typ vi och personalen. Kroatien förlorade. Det var dumt att de gjorde det. Enligt sonen var målet en solklar offside. Själv tyckte jag att spanjakerna mest såg ut som italienare och funderade över om det var uppgjort. Typ för att förvirra alla.


Har för övrigt ätit grillade bläckfiskar. Gudomligt jävla gott. Och druckit lite för mycket fruktgrappa. Borde vara nationaldryck nånstans. Tänk grappa men utan benzen-smaken. Mer sött, mer mjukt.


Imorgon fyller den här mannen 65. Det ska vi fira.