Diablo 3 och nördigheten

Diablo III

Jag är fascinerad av det sociala, och av riter som skapar gemenskap. Liksom fascinerad av engagemang och vad det kan leda till: och av nördighet. Jag gillar att människor lever ut sin nördighet. Så inatt gjorde jag och sonen det: vi åkte ner och köade oss till nya Diablo III. Gamestop hade öppet inatt nere på Kupolen och vi åkte dit.

Untitled

Ok. Det var inte galen kö som i London eller Stockholm, inga cosplay eller nåt sånt. Men en mängd unga killar och några få tjejer som trotsade snålblåsten utanför Kupolen för att få tag på spelet som väntats på i tolv år.

@smackogamer by Deeped Strandh, on Flickr">...

@smackogamer fick så äntligen spelet. Förtida födelsedagspresent på trettonårsdagen. Jag har fostrat en (eller nog snarare två) nördar. Jag älskar det: att faktiskt våga leva ut sin passion.

Untitled

Det lär komma recensioner (och nytt utseende a la Diablo III) på Smackogamer.