Battle of the trummisar!

Ni vet hur det kan vara. Man börjar titta på demofilmer för iRig inför sonens födelsedag, fortsätter med att kolla in ett bassolo med Flea, hittar nån som gjort 10 bästa basister, gitarrister och vid det laget har sonen tröttnat och då tittar man på trumporr. Så till slut hittar man det: inslaget från Knesset – det enda jag minns från programserien och som jag så ofta pratat om: Battle of the trummisar. Det finns på Youtube. Och jag hävdar fortfarande att Martina Axén skulle vunnit.

Varför? För i helvete… lyssna på det här blytunga riffet hon får till i Drain STH:

Efter det här är mitt muskelminne i uppror. Jag är så sugen på att spela trummor! Det var alldeles för länge sen. Och jag kan inte göra så mycket åt det: mitt trumset är ju scattered for the wind (jag har bastrumman kvar om någon är hågad att köpa en 1970 Gretsch bastrumma). En gång trummis alltid trummis.