Skräplördag i väntan på vinkeln

Det var bättre förr. När man faktiskt satt framför ett vitt papper och skulle skriva. Nu sitter man vid en vit skärm med massor med knappar. Eller i vilket fall som helst finns det tusentals distraktioner att spendera tiden med istället för att skriva det man faktiskt ska.

Skräpdag idag. Allt som borde gjorts, som inte hunnits med under veckan som gått blev inte gjorda idag heller.

Finns inget som är så enerverande som att vänta in den där hooken, den där vinkeln som gör att en text kan flyga. Inte när man har en deadline, inte när man känner att det här borde varit klart för länge sedan.

Imorgon skidor. Idag fick vi åka ut till Romme för att lämna in barnens skidor – deras skidor behövde borras om. Sköna pengar fladdrade iväg. Sen hem och sätta på takboxen – men låsplattorna för takräcket verkar ha flytt sin kos.

Skräpdag alltså.

Men hamburgaren blev bra.