Ökampen – nu kör vi

Ni kommer ihåg det där att göra konstiga saker som jag skrev om i somras. Nu är det dags för nästa märkliga grej: Ökampen. @matsadamczak fick en idé och genomför den. Tanken bakom är att se hur man kan använda sociala medier för att marknadsföra exempelvis Åland.

Själv har jag fått ett lag: såklart världens bästa med @nikkelin, @karinkomet och @carinakit. Kan lugnt säga att Jonas Wilén har lyckats med bilderna!

Gilla gärna vår sida!

Tävlingen går ut på att vi under veckan ska lösa rebusar och få poäng för det. På lördag går en final av stapeln på Åland där vinnande lag ska koras och även vinnande tävlingsdeltagare. Idag kl 18 släpps den första filmen som vi sedan ska ge ett svar på. Själv ser jag laget som det viktiga och den där individtävlingen mycket mindre intressant.

Självklart vill jag ha hjälp: så följ mig på Twitter – @deeped eller om ni är vänner med mig på Facebook – ge mig rätt svar. Kolla gärna av hashtaggen #okampen och #teamdeeped.

De andra lagen behöver ni inte bry er så mycket i – det är ju bara Lag Jocke, Lag Mymlan och Lag Joker (som redan är igång genom att man gjort massor med uppdrag för att få komma med) :).

Och det viktiga är ju att tävla väl. Sägs det.

Nu kör vi.

Andra som bloggat om ökampen är såklart @jockeTeamJockes frontman. @nikkelin från TeamDeeped har också förvirringsbloggat och @karinkkomet har skrivit rätt så förståeligt.