En dag i Instagram-bilder

Snabb uppdatering runt en lördag. I Dalarna. I slutet av maj.


Städdag på området. Jag grävde halva sandlådan. Typ det.
Sen blev det tårta. För tolvåringen som fyllde år i torsdags.
Så bar det ner till Palladium Dalarna. Inte för jobb utan för att köra filmkväll för sonens kompisar. Och kompisarnas föräldrar tog chansen att komma in och titta: de flesta är gamla borlängebor och har gått på bio som unga i lokalen.

Sen körde vi Wii. Boxning på storbildsskärm är rätt cool. Innan dess en turnering i dubbeltennis. Fyra handkontroller och sonens mor och far var med. Fick storstryk av sonens lag…

Om du undrar vad Instagram är? En rolig app för Iphone. Flera olika filter som gör bilderna lite roligare. De flesta som jag gillar är antingen lomo eller såna som gör att bilderna ser ut som gamla kodak-bilder från sjuttiotalet. Tror det handlar om nån sorts nostalgi. Eller nåt.