Ingen ifrågasätter det

Nu hurrar många över att amerikanska, franska och brittiska styrkor anfaller ett annat lands styrkor. De röda har det väldigt svårt just nu: först skrivs det om att USA ska låta rebellerna sköta sig själva och hålla fingrarna borta för att sedan hojta om att de bör ingripa när den stolta revolutionen visade sig gå fel. Relativismen rules liksom.

Det är ingen som pratar om USA som världspolis just nu. Ingen som diskuterar suveränitetsfrågor när det gäller länder, en diskussion som alltid dykt upp oavsett tidigare diktatorer och tidigare interventioner?

Ingen ifrågasätter det. Ingen verkar ens reflektera över det. At

Är det ingen som tycker det är lite märkligt?

Khaddaffi är en galning. Men en ganska smart galning. Och ponera att han har rätt – att det är Al-quaida som ligger bakom resningen. Vad händer då? Ytterligare attacker men då på de som gavs hjälp tidigare?

Jag kan inte hjälpa det men jag blir rätt fundersam över vindkantringen som människor gjort i sina värderingar.