Sladdad

Det är något fel i back-end på Deepedition så därför blir det inte speciellt många uppdateringar. Tiden räcker inte till att laga den heller. Men via en bakväg tar jag mig in och gör en dagboklig anteckning.

Idag har jag dels varit och pratat webb med nya samfundet Equmeniakyrkan som är en sammanslagning av SMF, SBF och Metodisterna. Spännande och speciellt eftersom jag har ett förflutet inom SMF och att kliva in på Tegnérgatan 8 innebar att jag klev in i samma dörr som min morsa klev in genom flera år på slutet av femtiotalet när hon jobbade där. Namnet är lite roligt – dels för att det är ungdomsförbundens samarbetsorgans namn och att man i kyrkliga sammanhang vågat leka med moderna uttryck som ”eq”.

Sedan ut till Kistamässan och Easy Fairs IT-mässa där jag panelade tillsammans med Gabriel Sundqvist, Kristofer Björkman, Miriam Olsson och Anna Chrona. En kul panel där det kändes som om Magnus Höij som modererade lyckades hålla det på en bra nivå. Jag tror alla var rätt nöjda. Innan jag drog till pendeltåget så träffade jag också Martin Garlöv och Daniel Erkstam och snackade lite.

Samtidigt som Nikke försökte få mig över till Reco.se HQ för en öl så kom jag ihåg att jag på morgonen insett att min dator numera hade en trasig elsladd. Så jag tackade nej till öl och började en, som det visade sig, ganska galen jakt på en traff till MBPn. I tre affärer var de slut. Till slut ringde jag hem och tvingade HS att åka och köpa en häruppe. Imorgon har jag en workshop och att försöka att förbereda en sån enbart med en iPad är lite för tajt. Fast en sån här smet med hem.

I slutänden kunde jag tagit det lugnare eftersom SJ självklart lyckades avgå en kvart försent – en försening som sedan växte till en halvtimme när jag väl fick gå boskapsvagnen i Borlänge. Och hel eller trasig traff spelade ingen roll eftersom det inte fanns någon ström i vagnen från anno Dazumal.