En onsdag helt enkelt

Det är onekligen tur man kan sina saker. Idag hade jag en workshop om sociala medier med en specifik kund. Enligt min almanacka klockan 13 vilket innebar att jag planerade in att göra de sista casen klara under förmiddagen. Kl 8.29 kom ett SMS:

Du vet om att det är 8.30 va?

Den ombokningen hade jag totalt missat. Som tur var så var jag respektabel, påklädd och redan nere på Palladium Dalarna så det var ingen lång väg att ta sig. Presentationen var halvfärdig men genom att göra diverse saltomortaler, hoppa mellan olika preson så blev det riktigt bra. En oerhört spännande workshop och ett projekt som kan bli hur kul som helst!

Det är alltid svårt att ladda om efter en workshop. Många nya tankar och input – och jag är engagerad upp över öronen i det jag gör. På eftermiddagen har det mer blivit småpetande och att göra nya mallar för Keynote och Deepedition DigitalPR. Saker som behöver göras men samtidigt har jag många andra saker som också pockar på. Men min hjärna behöver ställa om ett tag.

Kanske tar det längre tid eftersom jag känner en eländig förkylning vara på gång. Otroligt irriterande.