Deepedition är vad jag är och Deepedition DigitalPR vad jag gör

Nu är det dags.

Strandh DigitalPR nu byter namn till Deepedition DigitalPR AB. Det innebär inte att jag kommer att sluta att skriva här men det innebär att det kommer att förändras en del utseendemässigt. I min förklarande text så skriver jag: Avgränsningen mellan mitt företag och min personliga plattform: Deepedition.com …

Jag har skrivit en lång text om att mitt företag Strandh DigitalPR nu byter namn till Deepedition DigitalPR AB. Det innebär inte att jag kommer att sluta att skriva här men det innebär att det kommer att förändras en del utseendemässigt.

I min förklarande text så skriver jag:

Avgränsningen mellan mitt företag och min personliga plattform:

Deepedition.com är vad jag är och Deepedition DigitalPR är vad jag gör.

Deepedition DigitalPR kommer fortsätta att använda den här bloggen: digitalpr.se och jag kommer att fortsätta att skriva om politik, vardagen och livet på deepedition.com.

När jag startade mitt eget företag handlade det om att göra det jag ville. Det innefattar också att jag är den jag är: mina kunder köper min kunskap och mina erfarenheter. Som person.

Deeped är jag (jag har begärt att få lägga till det som mellannamn för övrigt). Och nu kör vi!