I december

Just nu är det intensivt. Mycket jobb som ska genomföras och mycket jul som ska göras. Läser min käre vän och arbetskamrats text och funderar över varför vi jagar en massa olika saker. Samtidigt läser jag också kära @johannas fråga om anledning att andas. Och människor berör mig. Djupt. På många sätt. Så många smarta, så många vackra, så många med bedövande karisma. Och ändå jagar vi hela tiden vidare.
Jag älskar att jobba och de saker jag gör nu utmanar, lär mig och ger mig en massa tillbaka. Frågan är bara när det är just det: utvecklande, lärorikt och spännande eller bara, som Jocke skriver, en rädsla för att vara meningslös.
Jag tror samtidigt att det är en del av livet, att inte veta var gränsen är, att alltid söka balansen.

– Postad med min iPad från tåget mellan Stockholm och Borlänge.