En stolt far

Idag fyller min älskade Terrorprinsessa nio år. Det är en mycket ung men väldigt tjejig tjej som i nio år har ägt en halva av mitt hjärta. Jag är så stolt och tacksam för att få lära känna denna underbara person som med så mycket kärlek, så mycket passion tar stora bitar av livet. Att få en son var stort – att också sedan nästan två år senare begåvas med en dotter är fulländat.

Mitt hjärta svämmar över av all kärlek som jag känner för henne när hon ler och bubblar på, när hon är sådär trulig och ilsk som bara hon kan vara, när hon samtidigt försöker vara stor och samtidigt vill vara liten och krypa upp i famnen.

För nio år sen, en mörk senhöstkväll kom ett litet mörkhårigt knyte i min famn. Idag är hon en fantastisk människa som aldrig upphör att fascinera mig med sitt stora hjärta och sin kreativa hjärna.

Jag älskar dig kära dotter.