Testar att posta från WordPress för iPad

Sorry men jag måste testa. Eftersom jag haft äran att få tillgång till en utvecklarversion av internationella operativsystemet för iPad (dvs. det har svenska tecken) så måste jag nu testa om jag kan få igång WordPressappen.

Denna uppdaterades för några dagar sedan och sedan dess har ingenting fungerat som det ska under iOS 4. Från början fick jag alla felmeddelanden du kan tänka dig, bland annat det här:


och efter ominstallation så hittar appen inte några tidigare postningar.

Tyvärr sker det här alltsomoftast med appar som är centrala för ens kommunikation – utvecklarna verkar lägga ner lite för lite tid när det gäller buggtestning. Samma sak är det med såväl Twitter for iPad, med Reeder och med flera andra.

Vad jag tycker om min iPad? Jag älskar den. I och med att jag nu också har fått in svenska tecken i skärmtangentbordet håller den i många fall på att peta ut laptopen som arbetshäst i vissa delar. Men fortfarande är det en hel del buggar som finns kvar: några på grund av operativsystemet, andra på grund av dåligt exekverade applikationer.