Blogg

För första gången på mycket länge har jag halkat ur 50-listan på Knuff. Det är nog kanske två år nästan jag legat där? Det är inte konstigt – det senaste året har varit dåligt med bloggande och då halkar man ur. Samtidigt är det lite sorgligt på nåt sätt och jag känner ofta att Deepedition kanske gjort sitt. Funderar ofta på att börja på ny kula – kanske implementera någon av domänerna som har mitt riktiga namn och släppa deeped. Å andra sidan har jag aldrig gillat mitt namn. Men jag börjar bli mer välkänd som det snarare än Deeped – insåg det på blogg-galan. Badgen var utställd på mitt namn. Deepedition var inte med någonstans.

Just nu är jag sjukt trött. Så det får bli någon annan dag. Tills dess ska ni läsa två av de roligaste bloggarna som just nu skrivs: Hectormaybe som spökskrivs av Hectors pappa (som bara råkar vara CD på JMW) och självklart Mona.