Tweeps som bloggar – continued (#18)

Att hitta nya bloggar kan vara svårt. Det är en av anledningarna jag valt att faktiskt göra det här projektet. När jag tittar i min egen Google Reader inser jag att den gått i stå – finns så många bra bloggar som inte kommer in i den.

  • @pikoforetagaren drar en lans för småföretagandet. Hon har varit en av mina bästa kontakter när jag valde att satsa på eget. Darra månde politikerna den här valrörelsen.
  • @malincareliusen är producent och gillar grafik, spel och en massa annat. En blog med bilder om en vardag med rätt namn: ”Det är så jag ser det”.
  • @techspotse är en geek och jag gillar när såna skriver bloggar som inte bara handlar om prylar och opersonliga. Den här är jäkligt personligt hållen.
  • @markuswallgren är präst. Det blir fler och fler i mitt flöde – gamla kompisar från den tiden drar med sig nya personer. Lite spännande  att läsa faktiskt – och självklart funderar jag vad jag hade bloggat om jag varit kvar.
  • @ahedetoft gör filmer och bloggar om det. Jag har inte sett några filmer men bloggen känns nästan som om man behöver hämta andan efter att ha läst.
  • @kimkkimselius skriver böcker – och om man letar lite hittar man också hennes blogg om att skriva böcker. Själv är jag alldeles för otålmodig (tror jag) för att faktiskt skriva en hel bok.
  • @devilkitten är en gamer. Själv fattar jag inte hur gamers har tid att skriva blogg – jag har det ju knappt själv och det senaste spelet jag lirade mig igenom var Quake II. Så läs Djävulskattungen och lär något nytt runt gaming och livet. Skilled blogger.
  • @MrPerOlsson dök upp i flödet och jag har inte kollat hans blogg HRAHK förrän nu och hej och hå: det är verkligen en påse gott och blandat: högt och lågt (på engelska) om allt från kod till B2B till matlagning. Aldrig en trist stund där inte. Det är också extra kul att han kör Blogengine som är en av de få open source-bloggarna byggda på aspx och .NET (vilket både Smartie8 och Windows7bloggen också är som jag varit delaktig i).
  • @evarab har visserligen en annan blog men det är Deeva som är grejen: den har funnits så länge jag kan minnas (känns det som) – den var redan där när jag startade det som sedan blev Researcher.se

Resten hittar ni som vanligt här: Tweepblogs