That wasn’t the ten year plan

Jag skrev ett långt inlägg om det senaste decenniet. Det var nästintill hudlöst. Kanske kommer det i en version – kanske blir det aldrig publicerat. Trots att jag älskar personliga bloggar så har jag börjat att sluta mig inuti lite mer. För många som har åsikter och för många som helt enkelt alltid väljer att ta allt fel. Plus att jag än mer än tidigar försöker att hålla min familj utanför.

I korthet så kan jag titta tillbaka på ett intensivt och rätt så tufft decennium. Det har kostat mycket men också gett mycket. Viktigast är att jag är begåvad med en fantastisk familj.

 • jag köpte hus
 • jag fick en dotter
 • jag brände ut mig som präst
 • jag var sjukskriven
 • jag gick i terapi
 • jag bröt med min mor
 • jag tog mig tillbaka till livet
 • jag tog mig tillbaka till arbetslivet
 • jag blev reklamare
 • jag startade Researcher
 • jag blev planner
 • jag startade den här bloggen
 • jag avsade mig ämbetet
 • jag började att föreläsa och jobba med sociala medier
 • jag blev delägare i Heimer & Company
 • jag sålde och började som konsult

När jag startade det här decenniet var jag en person. Idag är jag en annan. Både på gott och ont. En del har jag lärt mig och ännu har jag oerhört mycket att lära.  Och vart 2o1o-talet tar mig har jag ingen som helst aning om. För den viktigaste lärdomen som jag gjort är att inte tro att något blir som man tänkt sig. På gott och på ont.

Tack alla. Ni vet vilka ni är.