Tweeples med bloggar #11

Det har varit några sjukt intensiva veckor på slutet och jag har inte hunnit blogga, knappt att twittra och mitt lilla projekt med tweeps som bloggar har blivit lite bortrationaliserat. Men jag har inte glömt det. Så nu kör vi igen:

  • @dannyboysthlm är författare och journalist (och sambo med Gumman, Bokhoran och ur-fashionistan @jossibaloo) och skriver om sitt romanskrivande, saker han är med om och det är som vanligt: att kunna skriva höjer en blogg. Gillar hans lilla förlagsjulfest – jag funderade att ha någon liknande med mitt lilla företag :)
  • @elingrelsson är journalist och bloggar om precis allt möjligt – en gott och blandat-blogg och hennes texter är välskrivna men precis som för oss alla andra som jobbar med att skriva så kan det ibland bli så att den egna bloggen kommer sist. Det är synd.
  • @jonathansulo är en av personerna bakom Reklamfritt – ett försök att stoppa all direktreklam på papper. Han ligger också bakom den nya tjänsten Kaizr, ett molnhotell fr a för WordPressbloggar som Nikke testar. Han bloggar personligt på sin Sulo.se.
  • @nollpunkt är kommunikatör och förlagsägare jobbar med förlaget Sekwa. Bloggar gör han en del på niclasholmqvist.se och samlar på mer rörligt och sina foton på nollpunkt.com
  • @kalstrom har en udda personlig blogg. För övrigt driver han också Dagensskiva.
  • @pelletsmaskinen är en rolig typ på Twitter och även om det är sällan han bloggar så är hans blogg faktiskt riktigt bra.
  • @jocap är en sån här ung wonderboy som fascinerar mig. Ung, smart och vågar att ta plats. Det är en ny generation därute som inte ber om att få vara med utan tar sin plats. Läs självklart hans blogg där han tipsar om mängder av nya möjligheter på nätet.
  • @hejg är en annan av dessa unga blivande stjärnor – eller han räknas redan som en i Veckans Affärers årliga listning. Artoo.se är en självklarhet att läsa.
  • @stellan är en publicist på många sätt och en jäkla trevlig snubbe. Blogtrain tipsar om hur man som småföretagare kan använda smarta tjänster för högre effektivitet, skyltat.se driver han tillsammans med bland andra. Han äger också Salt.
  • @itmamman är gift med @stellan och är en cool lärare med förkärlek till nätet. Följ hennes bravader på hennes blogg.