Livstecken

Vänner. Det har blivit en liten paus på Tweeps som bloggar-serien eftersom jag har lite att pyssla med. Livet och jobbet typ :). Just nu är det pågång med sjukstuga härhemma med barn som hostar och kraxar och snorar.

Som ni ser (om ni inte läser allt via RSS-läsare) så har jag byggt om utseendet lite – från svart till vitt. Det ska bli ännu bättre när jag får tid att knacka lite CSS. Behöver helt enkelt göra lite rent hus, bygga om sidebar och fundera över vad man verkligen behöver på den här bloggen. Den är lite överlastad. Vad tycker ni?

Jag gör en liten undersökning för att få koll på hur många som faktiskt följer mig på andra ställen och därmed knappast intresserar sig för alla feeds i sidebar:
[poll id=”5″]

Och nu har jag tappat Mona för länge sedan eftersom hon blir till sig när jag blir sådär teknisk. Hon kan dock inte kommentera på min blogg och jag funderar om det är andra som inte kan det också? Maila mig i såna fall på bloggen@deepedition.com eller säg till om det på @deeped. Att det sen är rätt bra att hon inte kan säga nåt emot en må vara hänt :)

Kram på er allihop