Tweeps som bloggar #Sex

Även om det här är den sjätte av mina tweepblogs så har det inget med att de som finns med är extra sexiga :). Det blir snarare lite branschporr. Så här är ett gäng sköna människor.

  • @thejennie jobbar tillsammans med min vän, inspiratör och en av de skarpaste hjärnor jag känner: @annikaDisruptive Media, Annikas företag som har skapat de bästa sociala mediekonferenserna there is. Jennie har också en mycket bra blogg som tar upp: sociala medier. Vi är många som pratar om det numera. Och jag gillar hur Jennie skriver om det.
  • @judithw är en annan skarp internetstrateg som förutom att jobba på Halvarson & Halvarson också bloggar på sin Internetionalisering
  • @ronnestam ligger rätt nära mig vad gäller jobb och inställning. Konkurrent alltså men det jag mer och mer känner att vi alla inser är att vi fortfarande är beroende av varandra och att givande är bättre än snålhet. Ronnestams blogg är mycket bra att pedagogiskt visa på strategiska fördelar med internetstrategier.
  • @doktorspinn är pr-konsult och inriktad på sociala medier. Hans Doktor Spinn samlar både länkar och tänkande runt den digitala verkligheten.
  • @joinsimon är strateg med viss förkärlek till SEO och bloggar på JoinSimon när han inte jobbar på Honesty tillsammans med @walternaeslund vars blogg finns här.
  • @a_mayer är göteborgsk reklamare som bloggar här.
  • @lindlund är en copywriter som vågar sticka ut hakan lite när det gäller att marknadsföra sin vision: “skriver inte vad du vill säga utan vad kunderna vill läsa” – men strukturen på hennes webbplats är lite svårförståelig :)
  • @wildenstam är värmländsk copywriter med en blogg som är läsvärd varje gång. Följ honom på Twitter också – det är faktiskt riktigt kul. Och på tal om Karlstad så finns @hannahannahanna har ett väldigt långt användarnamn och en blogg som har allt från högt till lågt. Och så ska hon gifta sig nästa vecka! Grattis! Mer Karlstad hittar du hos @gunnarbark som valt att lägga hela Hello Clarices sajt som blogg.
  • @agaton har visserligen en länk till Twinglys blog men självklart ska man läsa hans Fyra Nyanser Av Brunt också.
  • @jesperastrom är en smartskalle inom webbstrategi och följ honom på hans blogg. En självklar prenumeration för RSS-flödet.

Det får räcka för nu. Nu ska det handlas pizza till mig och dottern.