Tweepblogs: #4

Jag tackar för uppmärksamheten. Livet är roligare när man har ett projekt som gör människor glada!

  • @kentpersson är en moderatpolitiker i det lokala som helt klart gjort sig ett namn inom sociala medier genom att blogga mycket och bra. Följ honom och hans åsikter här.
  • @frylmark presenterar sig som stolt aspie och en massa annat. Och bloggare – det är bra även om det varit lite tunt på sistone. Den är värd att läsa: [tank|spritt].
  • @zzzooey lärde man känna som en ilsken men mycket kunnig debattör på Saltåkvarnbloggen (som bland annat skrivs av Johan Ununger vars twitter från @saltakvarn är intressant). Hennes blogg är en konstant strid mot Waldorfpedagogiken men läsvärd.
  • @jensode är en av de många digitala marknadsförare som finns i mitt nätverk: det är ju inte så konstigt. Han har också en blogg. Om digital marknadsföring.
  • @cityrat59 är en i positiv anda svårdefinierad person och jag gillar såna. Mycket sociala medier och hans tänk runt Charity 2.0 är spännande. Han är en fantastiskt varm personlighet – och i vår rätt hårda konkurrensvärld är det viktigt. Allt handlar om fokus och när Anders hittar sitt kommer det blir riktigt bra. Kolla själv.
  • @rudolfchristian är en entreprenör med en mängd ben i en massa riktningar. Hans hemvist är Disruptive.nu men också Mjukvara.se. Han skulle kunna snacka ikull vem som helst. En annan, typ en av de längsta personer jag träffat är @mrhandley som har ett av sina projekt här. @arneby har sitt Bloggverket där Nätkoll och Prylkoll ingår. Fascinerande människa på många sätt. Ni borde träffa honom.
  • @tesas är en av de många geekgirls som gör mig lycklig att följa. Hennes blogg icecrown samlar hennes olika projekt och hennes liv.

Tidigare postningar som vanligt på Tweepblogs.