SD med en spark i arslet

Jag har inte egentligen några hanguos när det gäller vilka jag faktiskt kan tänka att jobba med. Så länge det är relativt lagligt, kan utmana mina strategiska och kreativa skills och betalar för sig så är det knappast problematiskt för mig att vare sig jobba med politik, dobbel, sex eller nåt annat som folk lätt blir upprörda över. Så länge jag ser att det finns en utmaning och att det passar mitt personliga varumärke och fungerar med mina andra kunder.

De enda som direkt skulle få vända och om de inte försvann tillräckligt fort skulle få en välriktad spark i ändan av en stålhättad Doc Marteen är Sverigedemokraterna. För jag har en ytterligare regel: jag jobbar bara med människor som är intellektuellt kapabla. Däremot skulle jag gärna jobba med såna som Isabelle och andra fantastiska människor.