Ok peeps – jag har inte försvunnit

…men det är fan vad dåligt med tid jag har att skriva. Har haft en postning om Anna Anka i huvudet men det känns lite som om jag blir lite sen med den. Jag konstaterar bara helt kort:

  • det är en fantastisk pr-stunt som är så snyggt orkestrerad (även om Newsmills PM, Karin och Leo fick löpa lite gatlopp) och fixad att den borde vinna åtminstone en eller två priser i någon av pr-tävlingarna.
  • Anna Anka känns som en silikonbaserad, vätesuperoxiderad, blingblingad version av Arne Anka. Med Louis Vuitton-järnrör. Jag tycker det är rätt kul.
  • jag lovar att det inte kommer ta slut ännu. Vi kommer få se mer Anna Anka under hela tiden programmet sänds.

För även om jag alltid sitter med en dator, iphone och är uppkopplad så är det fakturerbar tid som gäller. Och deepedition.com är inte så betalande tyvärr. Sen är det här riktigt roligt: 100 dagar om 00-talets mediahistoria. Det ska jag dyka ner i till helgen.

Men om ni vill följa mig så finns jag på Twitter som @deeped eller på Facebook.

Uppdatering: JJ påpekar att jag blandat ihop Arne Anka med Socker-Conny men va fan: den senare har vissa likheter med Anna Anka också :)