Och hur har helgen varit?

Jotack bra. Fotbollen är nu på sluttampen och både TPs och Solstickans lag har kommit igång. TPs lag har inte förlorat de senaste sex matcherna. I lördags var det cupdags igen och TP stod i mål. I två av tre matcher. För precis efter andra matchen blev hon jättedålig. Feber och ont i halsen. Jag och Solstickan hade precis kommit till Torsång, efter hans match som var en uppvisning i laganda, vilja och där sonen min visade att han är riktigt duktig, men fick helt enkelt vända. Sen dess har hon legat rätt mycket för ankar.

Fredagen gick i sociala medie-tecknet men rätt mycket pro bono. Inget av det jag gjorde gav någon fakturering men förhoppningsvis några personer som känner sig mer inspirerade att föra vidare saker och få företag att våga satsa och satsa rätt. Förutom det så fick Solstickan reda på att han nu äntligen kan börja spela gitarr också – så jag fick sticka och köpa en gitarr åt honom. På eftermiddagen satt vi och plinkade lite.

För övrigt går helgerna sjukt snabbt. Det som måste göras måste göras då eftersom jag inte är hemma speciellt mycket under veckorna. September och oktober är lite extrema visserligen men ändå. Så jag hinner inte blogga trots att jag har en massa bloggidéer. Får försöka att få iväg dem lite här och där. Bland annat fundera över den diskussion som blivit runt Karin Fribergs postning om ledarskap och kvinnor. Jag förstår hennes tanke men är inte helt säker på att lista alla sina dåliga sidor är rätt väg att gå – bra sidor är mer positivt.Sen tycker jag att många av de beskrivna ”dåliga sidorna” är jävligt positiva.

Samtidigt så kan det vara en god idé att faktiskt visa på att man inte hinner precis allt. Själv har jag initierat en diskussion på en maillista om work/life-balance. Och det blev långt och många intressanta tips och råd. Min ingång var att jag ofta känner mig rätt så misslyckad: alla andra (män) verkar hinna så oerhört mycket – göra fantastiska karriärer, läsa precis alla de där böckerna som jag äger men inte hinner läsa, skriva smarta saker på bloggar, vara fotbollstränare, bygga verandor, sitta i diverse styrelser mm mm. Jamen ni fattar.

På onsdag åker jag till Jönköping. Jag är inte ens säker på att jag varit där förut. Kul gig blir det i alla fall. På fredag ska jag till tandläkaren. För första gången på flera år: inte för att jag är rädd utan för att jag har en extrem aversion mot just tandläkare. Och tänder. Har säkert med att jag är rätt anti det faktum att vi består av skelett. Ben och tänder har jag helt enkelt jävligt svårt för. Och tandläkare.

Reblog this post [with Zemanta]