Dagens hellregn

För det var verkligen fråga om regnet från helvetet. Jag stod i ett tält på Sportfältet, i väntan på Solstickans sista match för dagen och dividerade om telefoner när vi alla insåg att det mörka molnet som kom mot stan inte var att leka med. Och det var det inte. Det har kommit så jävla mycket regn att jag approximerar närmare 70-80 mm på några timmar. Kaos minst sagt.  Borlänge Sjukhus har blivit utrymt, gator blivit avstängda och förutom att matcherna på sen eftermiddag blev inställda så

Förutom att det kom väldigt mycket regn så kom det väldigt mycket regn på Forssa BK P10s två partytält som används för skydd mot regn och sol. Väldigt mycket mycket regn. Så nu har vi inga partytält längre. Dock är vi glada att alla spelarna klarade sig när de två partytälten snabbt metarmorforerades till två väldigt söndervridna aluminiumskrothögar… För att rädda det vi kunde så innebär det att några av oss blev väldigt blöta.

Så för att säga det rakt av: det har regnat som fan i Borlänge idag. Vi har i störtregn dekonstruerat två partytält. Och en sån här gång suger det rejält att ha batteritorsk på mobilen – för det hade blivit några riktigt bra bilder…

Uppdatering:  70,9 mm kom i Borlänge på en timme enligt SMHI. Och det regnar fortfarande. Alla matcher idag är flyttade dels till Kvarnsvedens IP och till Vallen eftersom det finns konstgräs där. Måste helt enkelt lyfta på hatten för Dalecarlia och deras logistik: de hade en plan B.