Ur kappsäcken

Än en gång på tåget hemåt. Två intensiva dygn av jobb i Stockholm. Insåg att jag i princip bor i kappsäck oavsett om jag är hemma eller borta: det är ingen större idé att packa upp tandborsten liksom :). Sitter och skriver i Live Writer som jag, tillsammans med min HP 2140 kommit att bli rätt kär i. Och när man åker tåg runt Sala kan man inte lita på något mobilt bredband. Å andra sidan hade jag samma problem när jag åkte taxi från Akalla in till stan igår och satt och försökte maila.

Jag har skrivit lite om vad jag gjort på digitalpr igår och idag har jag hållit en hel dags bloggkurs för ett stort företag. Imorgon ska jag för första gången tillbaka till min gamla byrå för att starta upp några projekt tillsammans med dem. Det är första gången jag är där sen jag slutade. Kommer nog kännas lite skevt men det är en ny tid nu.

Så är det snart Valborg. Och inte blev det Uppsala i år heller. Syster har ju spenderat sin tid i Australien – ett sånt sätt :). Å andra sidan så kommer jag behöva jobba hela helgen för att hinna med diverse projekt. Det är onekligen som PGW sa till mig när jag tröttade ut henne med alla frågor om att starta eget: det är en livsstil snarare än ett jobb. Och det innebär att man lever med det konstant.

Nu när saker och ting faktiskt börjar att rulla känner jag faktiskt att det här kan fungera. Visst – det är slitigt att vara borta mycket. Solstickan tycker att jag ska jobba mer i Borlänge. Men det är också oerhört spännande att ta ett steg vidare. Att testa sin kunskap på nya arenor. För jag har ju gjort en förflyttning till en ny bransch till viss del. Det är nya saker att lära sig och storleken på jobben, fallet om vi misslyckas kanske högre.

Nu är jag hemma i Borlänge. Dags att gå av.