Vattenhuset i Borlänge ligger illa till

Vi renoverar. Eller som de flesta fortfarande gör – köper renovering av hantverkare. Den här gången är det badrum och Vattenhuset i Borlänge som står som entreprenör. Igår skulle det varit klart. Det har projektledaren lovat sen länge. Idag kommer storstädningen – Prioleva (ett för övrigt briljant namn). Gissa vad? Idag river hantverkarna halva taket. Rörmokaren är inte klar. Allt är upp och ner. Samtidigt vägrar firman att ersätta oss för den kostnad som städningen kommer att öka på grund av det här.

Det är som om två bilar krockar – och det är fotgängaren på trottoaren som får betala. Jävla idioter.

Allvarligt. Om vi tjänstekonsulter skötte oss lika illa skulle vi få söka jobb på ICA-lagret.

Funderar allvarligt på att göra en driveby-SEO på dem om de inte skärper sig jävligt snabbt.

Och just ja – köket är ännu inte klart heller…

Reblog this post [with Zemanta]