Radioskugga

Vi har varit till fjälls. Fabulösa pister, bra väder och rejält semester. En fantastisk stuga och Vemdalen är faktiskt riktigt bra. Vi är dock så skadade att vi ju jämför allt med Romme Alpin – och det är ändå så att Romme lyckats mycket bra med den lilla möjlighet som man har nere i Borlänge; det är fasen bättre liftar där än här. Men att Skistar ser till att man kan åka i både Björnrike (det var dock krävande – bara ankarliftar: hallå – hur ska en konsult orka med det? :)), Klövsjö/Storhogna och i Vemdalsskalet. Det är bra.

Fjällen är bra. Nåt som är mindre bra är Tele2 som inte riktigt kan ge mobilt bredband. Mitt äldsta 33,6 modem gick fortare än vad det gick att surfa med mobilt bredband där vi bodde.

Har uppenbarligen hänt en massa saker som jag följt på håll. Helinbråket och nya Facebook återkommer jag till. På annan plats. Och snart kommer jag kunna berätta en massa roliga saker också.

Arbetar på en massa intressanta saker. Bland annat kommer niclasstrandh.com förändras en del. Och här kommer jag att skriva en postning om sekterism på förekommen anledning :).

Nu är det dock dags för #melfest dvs. elakartade kommentarer på Twitter runt Melodifestivalen, och pizza. Den som är mer för Bloggy kan kolla in kanalen där.

Reblog this post [with Zemanta]