Jag behöver din hjälp!

En av de fokusgrupper vi planerat in har inte blivit av. Så nu ber jag mina läsare om hjälp.

Vi på Heimer & Company gör en undersökning som är en del av utvecklingen av en ny gymnasieskola i Falun: Falu Tekniska. Målet med undersökningen är att hitta infallsvinklar på hur en ny modern skola ska se ut, kännas och vara. Grundläggande fokusgruppsintervjuer har vi gjort med högstadieungdomar, gymnasieungdomar, lärare respektive företagare som finns i den nya skolans närhet. Vi har dock haft svårt att få tag på föräldrar så därför gör vi på detta sätt. Vi söker dig som är förälder till barn mellan 12-18 år.

Undersökningen (som är lite yxig men det är väldigt bråttom) kommer ligga uppe till imorgon kväll. Så om du är förälder med barn i åldern 12-18 år vore jag oerhört tacksam om du tog dig lite tid att svara på frågorna som du hittar här:

Hur ser ditt barns drömskola ut?

Tack alla för hjälpen!