SVT, Saltå, SJ

Imorse var jag på TV. Så här såg det ut i sminket. Se intervjun här. Sen har jag och Brit Stakston suttit ute i Järna hos Saltå Kvarn och pratat sociala medier, bloggen mm. Det är alltid lika fantastiskt kul och inspirerande att träffa Johan Ununger som är VD för Saltå Kvarn. Storyn runt Saltå är värd att berättas: att ett företag som bygger på en idé om hållbarhet och ekologi faktiskt kan bli mycket framgångsrikt. Vi hade spännande diskussioner om allt från marknadskommunikation, via The Pirate Bay till meningen med livet (en teolog och en biolog skapar intressanta möten).

Nu väntar en massa jobb på tågresan hem – och sen läsa ikapp i vad som hänt i rättegången. Det är en av det bästa med vad som händer just nu: allt sker live men det är möjligt att läsa ikapp allt: det är sparat delat och kommenterat om och om igen.

Det är minst sagt spännande tider vi lever i.

Reblog this post [with Zemanta]