Vissa saker är eviga

Jag har varit i Uppsala idag. På tåget ner träffade jag Martin Borgs och chitchattade en massa spännande saker. Otroligt spännande möte så där som bara digitala medier kan skapa möten. Tror det blir fler såna – Martin är en sån där person som jag gillar.

Kundmöte var själva målet men också mysigt lunchmöte med MJV och PGW. DVIJDVS kunde inte komma (och jag inser att för den med mer analoga värderingar blir dessa akronymer extremt konstiga – men faktiskt: det är ju en del av det digitala – vi använder våra handles lika mycket som våra namn: de är oss lika mycket).

MJV är en person jag lärde känna i samband med Tidningskonventet i Uppsala – där alla nationstidningar satt och inspirerades, drack sprit och var så där studentmässiga men också pratade tryck, layout mm. PGW är ju liksom en av de bloggare som faktiskt hållit på ett tag. Och som nu ger mig diverse råd och dåd i olika frågor. Så kul att träffas och så kul att se till att människor som de två träffas genom att jag råkar känna båda. Jag gillar att vara en social hub ibland.

Innan dess tog jag en runda i mina gamla krokar och jag skrattade när jag kom hit:

Some places are eternal

Norrbyhus ser precis ut som det gjorde när jag bodde där 91-93. Det känns evigt på något sätt – att innandömet och fr a hemiterna ändras är en sak; det älskade studenthemmet står där som det alltid gjort. Snett och vint och vi som bott där vet att en stor del av Upplands silverfiskar och mal faktiskt bor just där :).

Självklart gick jag en sväng förbi Västmanlands-Dala nation. Det vita scabraket i mitt hjärta. Dock har rappningen tagit rejält med stryk sen jag var där sist – och det verkade som om det var rätt stängt så tidigt på morgonen så jag gick inte in. Men det må anses som fult – jag älskar det ändå.

Den vackra nationen
och dörren där man gått in så ohyggligt många gånger. Mitt andra hem under så många år:

V-Dala

Kundmötet gick ok. Jag gjorde mitt jobb. Så mycket mer kan man inte göra. MJV påminde mig att under tidningskonventstiden var jag en riktig layoutnörd och pratade gärna olika trycktekniker. Jag har alltså ett förflutet som papperskramare – även om det då inte direkt fanns något annat att välja på :).

En trevlig dag. Nästa gång ska jag dock fasen se till att träffa DVIJDVS :)

Reblog this post [with Zemanta]