RIP DVIJDVS

Linda lägger ner. DVIJDVS har gjort sitt sista inlägg.

Tycker det är dumt. Det vet hon.

Kan ju vara det här som gjorde att hon gav upp:

bild-23

Testa själv din blogg på Bloggparti.se. Och ta det med en klackspark…

Jämför min bild med testerna runt politiska kompassen :).

Jag har inte kommenterat den lilla diskussionen om värme eller inte i sociala nätverk. Well – självklart finns det. Samtidigt tycker jag många reagerat med … rädsla – som om man är oroad över att det inte skulle finnas: och måste just befästas. Dumt. Det handlar om människor. Digitala sociala nätverk är inget annat än grupper av människor. Det är samma sociala interaktion som skett sedan vi blev homo sapiens. Vi är ett flockdjur. Människan är social – och väljer att koppla ihop sig med än den ena än den andra. Så Ronnestam har fel – och rätt. Ibland blir grupper till sekter – andra gånger tappar man sammanhangen. Det som är intressant är när Essa skriver om QS. Det var något speciellt. Där fanns faktiskt möjligheten att passivt delta. Om man ville. Det som faktiskt är det mest intressanta i Ronnestams kritik – som han inte riktigt får fram. Att inte behöva producera och synas men ändå ha en plats i nätverket.

Det kanske är det som hänt DVIJDVS. Eller så dyker hon upp någonannanstans. Mer bitsk, ännu roligare och på en bättre bloggplattform. Vem vet?