Hjälp mig hitta bra bloggar!

Jag har en postning om jul i huvudet (tidigare har jag bland annat skrivit om det här). Inte någon glammig sådan utan mer om föräldrar och en del av oss där julen pinpointar det faktum att vi rent känslomässigt och relationsmässigt i princip är föräldralösa.

Men det är jävla sent så jag skjuter på den lite.

Julpysslande har det varit idag. Och katten Yoda har fått en gran att leka med… Själv var jag ner på Kupolen tillsammans med en större del av Dalarnas befolkning. Det märkliga var att alla människorna inte var på klädaffärerna: där kunde man strosa omkring och slippa köa, varken till kassa eller provrum. Klädaffärerna övertrumfade också varandra i rabatter. Tack för det säger jag som idag kunde köpa jeans i samma storlek som för åtta år sen…

Kvällen har delvis gått åt till Veckan som varit.

Sen är det ju så att jag sitter i panelen för Stora Bloggpriset. Ja jag läser en jäkla massa bloggar men tycker det vore skitkul att få tips på många fler – för att kunna göra ett vettigt urval. Så jag fixade mig en liten fokusgrupp: ni som läser deepedition :)

Så gå till det här formuläret (det ska gå att bädda in men det verkar inte vilja sig) och ge tipsen. Och hörrni… jag är inte född i farstun: om det plötsligt kommer in tjugo likadana svar så förstår jag att någon försöker fulpitcha. Dissa varken er eller min intelligens med att göra det. Skicka gärna vidare och länka – kommer självklart att lägga ut alla tips efter att priset är utdelat.

Imorgon är sista dagen på kontoret på väldigt länge. Ledighet är i min värld något väldigt flytande men att inte vara på kontoret är skönt efter ännu en intensiv höst.

Glöm inte att läsa min nya roande hobby: att skriva korta kommentarer till sånt jag läser. Och publicera dem på Niclasstrandh.com