Snabba noteringar

Jag har precis avslutat en grej och ska sätta mig och skriva en brief. Så jag läser lite feeds – ställtid: rensa ut det jag gjort för att börja med nytt.

Läser världens mysigaste Idolbloggpostning. Emanuel är en skön snubbe och hans postning om sin och lillasysters Idolfinal gör en varm i hjärtat. Den perfekta storebrorsan. Min egen ”lillasyster” är i Australien.

Kopplat till det jag nyss avslutat (kommer förhoppningsvis synas i en branschtidning nära dig) läser jag NBONTB aka Hemliga Morsan, om det här med att bli framgångsrik. Jag tror hon har både rätt och fel. Snarare är det intressant att fundera över sin blogg utifrån Long Tail-tänkandet. Helt enkelt att NBONTB har hittat sin målgrupp. Och gissningsvis har läsare som är mer engagerade i det som skrivs än vad Blondinbella har.

Jag gillar ju att göra konstiga akronymer och DVIJDVS valde att integrera min förkortning. Tyvärr verkar hon slutligen lagt ner, trots att hon öppnade efter det här. Trist, jäkligt trist. Och inte hann jag läsa sista postningen eftersom Blogg.se väljer att klippa sina feeds. Uppdatering: Ok. Bloggsemester kan jag läsa ur Google Cache. Tack Bea.

Loo är som vanligt rolig. Att lyckas skriva en så bra postning om bakvända smileys? Love that blogger.

Ytterligare ett bevis på att Ranelid onekligen har gjort sig förtjänt av viss bashning i medier. Fast i det här verkar frun vara mer än lovligt galen. Kan inte tycka annat än att Ulrika har ett gott öga för Lika-Som-Bär.

Så. Dags att skriva brief. Glöm inte att feeda upp min blogg niclasstrandh.com där varje morgon det senaste dygnets läsning och kommentering sker. Som det ser ut kommer det bli min nya professionella blogg.

Avslutar med en skön video. Förutom att det är Romlöv som regisserat, att Cecilia Nordlund från Souls är med i bandet Sunshine Rabbits så är Åsk och Perle med i videon.

Reblog this post [with Zemanta]