Spot i fy

Image representing Spotify as depicted in Crun...
Image via CrunchBase, source unknown

Mymlan gör några avancerade svåra frågor när hon delar ut sina Spotify-invites (hon får fler än jag).

Jag orkar inte med sånt. Jag ska skriva en massa text nu inatt. Tråkig verksamhetsberättelse och roligare copytext.

Så – bästa förklaring på högst 100 tecken varför du ska få en av mina invites. Skriv i kommentarerna. Jag är enväldig och enfaldig domare. Inviten kommer att skickas till den mail du skriver i “mail”-fältet.

Uppdatering: Två helt olika. Och eftersom jag valde att göra det här så blev det verkligen utifrån vad jag tyckte. De två som fick är Hemliga Morsan och Gretchen. Den första för att hon valde en konkret förklaring och den senare för att det var en sån reverserad förklaring. Rätt eller fel? Ni får stregla mig i kommentarerna. Nu förväntar jag mig också länkar till bra spellistor och att ni delar ut de två invites ni får i er tur.

Nu ska här skrivas copywriting.

Reblog this post [with Zemanta]