Borlänge-Norrköping-Borlänge

Idag har konsulten varit på turné igen. En fin liten tur ner till Norrköping och Centerpartiets framtidsstämma. ”What?” säger en del säkert. Har deeped blivit centerpartist? Nej. Lugn, det var betalt konsultande för att ge dem evangeliet om bloggande, om sociala medier. Tillsammans med Brit StakstonJMW missionerade jag i knappt en och en halv timme. Tågresorna har tagit sju timmar. Men vad gör man inte för Ulrika Ingemarsdotter? :)

För första gången träffade jag en person som faktiskt läser den här bloggen och inte tillhör mina sociala sfärer (typ gamla QS, sociala mediebubblan, reklambubblan etc.). Rätt skum känsla ändå.

Jag har också gjort Stockholms Central-racet. Från spår 18 till spår 5 på knappa två minuter eftersom jag hade knappt fyra minuter mellan tågen att spela på. Det är i stil med min vän Morris rekordrace mellan Arlanda Express och sitt flyg till Ängelholm. Visserligen ingår det i hans race också en säkerhetskontroll: själv fick jag putta undan sega stockholmare och bortkomna Eslöv-bor.

Imorgon är det barnkalas.

Reblog this post [with Zemanta]