Inte något viktigt

Dags för en tvådagarstur igen. Bloggkurs imorgon och sociala medier-kurs på torsdag. Pratade med sonen som fick en skateboard igår. Han var stolt över att nästan fixat en Ollie. Herregud – jag var glad om jag klarade av att stå kvar på min Cruz-bräda.

Kollar liveuppdateringarna på SlashGear. Det är en keynote på gång. Apple ska släppa nya notebooks. Alla Appleianer håller andan. Vad är det nu man ska behöva gå och sukta efter?

Tåget är ett mischmasch. Lite som om någon plockat ihop det som fanns. Restaurangvagnen går i rött konstläder och jag sitter i en gammal Interregio-vagn utan elkontakter, vagnen bredvid är en sån där familjevagn osv. Nåt har uppenbarligen hänt tidigare under dagen.

Vi verkar vara någorlunda i tid. Alltid något att glädjas åt när paret bredvid, en smula åt det alternativa hållet, envisas med att duka upp diverse riskex, hummus och … rödlök. Rödlök är gott men det luktar för jävligt för oss andra.

Dags att fortsätta jobba med preson inför kommande dagar.

Uppdatering: Keynoten är över. Min Macbook känns gammal. De nya är verkligen nya. ”Vill-ha”-känslan är påtaglig…