Noteringar

Följ bygget av Lego-Jesus.
Tuva Novotnys blogg är onekligen intressant.
Drottningen har gjort en bra genomgång av det senaste runt FRA.
Dregen använder Wayne Husseys gamla klassiska svar på frågan om han har problem med droger (Knusselboskans invändning är lite vag).
DN glömmer bort att berätta att artister och låtskrivare inte får mer när det gäller varje försåld låt via plastskiva aka CD än när det gäller nedladdning.
Roligast den här veckan är riksdagsman Solveig Hellqvist som förklarar att om ITPS och SIKA haft andra namn hade de varit mer uppskattade. Borde det inte finnas lägstanivå på motioner i Sveriges riksdag?
Svedjetun lyckas få in precis allt i en artikel: Peppe Engbergs ständiga förväxling med Peppe Eng, Adaktusson som pekar finger åt Engbergs nya TV-serie osv… Grovt jobbat Fredrk.
Realtid lyckas bli mer och mer snedseglade och exemplet som Copyriot ger är roande både när det gäller hur korkad Antipirre-Pontén är och hur Realtid mer och mer blir obsolet i nyhets-Sverige.
Aftonbladet skakar liv i sin gamla unkna anti-reklam-stil och rasar lite mot att Försäkringskassan gör en reklamkampanj som kostar femton miljoner. Ojojoj… att det sedan är en rätt billig (men oväntat snygg och bra) kampanj är strunt samma för AB. Och fråga mig inte varför man väljer att illustrera artikeln med reklamfilmen i en iPhone…
DVIJDVS beskriver sin man och sitt liv på ett spännande sätt. Det är liksom Allers på speed.
Det här är nog den mest meningslösa artikel som skrivits, och pinsamt illa då det faktiskt är intressant ämne – en entreprenör som skapat ett spännande varumärke i en nisch som knappast kan sägas vara glesbefolkad. Men Realtid misslyckas totalt.
Yrsa Stenius vill att tryckfriheten och sekretessen runt FUP:ar kraftigt beskärs. Hennes synpunkt ger onekligen syn för sägen om att det finns journalister med klart elitistisk syn. Wigforss motartikel är bra.
PGW bygger kök i IKEAs köksprogram. Det blir ett minst sagt kreativt kök som det verkar… :)

Reblog this post [with Zemanta]