Så mycket och så lite

Det har varit och är intensivt. Som vanligt känns det som. Och så här skull det inte vara. Men nu är det så. För mycket att göra, för lite tid att blogga: om (jag såg debatten och blev beklämd: över politiker som är självgoda nog att förklara för advokatsamfundets ordförande att hon förstår juridik sämre än politikern själv, över att Stoppa FRA-lagen skickar en människa som mest ser ut att sova och över att lyckas göra en så extremt trist produktion), om galna idéer från EU om bloggande (läs också opassande och även TCs blogg om ”a digital bill of rights”), om vardagshändelser och fan vet allt som ligger och gror i min Google Reader, bland alla ”likes” på osv.

Men fan – det finns ingen tid.

Sen har mycket av diskussion och reflektion flyttat över till Jaiku respektive Friendfeed. är inte lika snabbt längre – det går snabbare att hänga där och kommentera. Tribalization liksom.

Och nåt har snott min topplimpa på bloggen. För inte ser ni den (om ni är här på själva sajten)? Jag gör det inte och har försökt att tweaka css-filen men i slutet av sidans laddning så försvinner den. Jävligt irriterande. Tror iofs att jag försökt att kränga på det här gamla temat alltför mycket nytt. Det går inte längre. Det är så gammalt att det inte är widget-förberett.

Det känns som om det kommer att bli en tung på många sätt. Jag är redan rätt trött efter våren. Det är intensivt och roligt samtidigt är jag egentligen en person som helst inte flyttar på mig. Under våren var jag ute och åkte nästintill varje vecka. Och det har varit på byrån, köksrenovering, , barn, tankar om , tankar om dåtiden, beslut som tagits, beslut som borde tagits.

Så jag känner mig en smula oförberedd på hösten. En höst som accelererade från noll till 120 på två dagar.

Men som jag säger till dem som går bloggkursen: suget kommer tillbaka.

Det är bara att rida ut det.

Reblog this post [with Zemanta]