A Blog Day 2008

Image via Wikipedia

Varje år går Blog Day av stapeln (via Chris Brogan). Tyvärr kanske inte så känt i Sverige. Ännu. Tanken är helt enkelt att visa på kanske nya, lite oväntade bloggar som man läser och vill delge andra.

Själv har jag ökat på min rss-feed rejält sedan jag började att använda Feedly, och det är fr a bloggar inriktade på marknadsföring, sociala medier etc som kommit till (ännu fler alltså…).

  1. En av de nya bloggar jag läser är Open vilken är en marcom1-blog men med en extra twist. Gillar Anthonys förklaring om att bloggen är hans digitala noteringsbok. Och att han hela tiden har ett breddat synfält när det gäller sociala medier.
  2. Finns det inte nog med reklambloggare? Jo, säkert. Men Girls of Florida2 är rätt rolig – ännu en av mina Göteborgska reklamblogglänkar….
  3. En som liksom bara går och går, och alltid har minst två rävar bakom varje bloggöra är PGW.
  4. Stefan Hyttfors, med bloggen Media Means Nothing, är marcom-bloggare och inte helt okänd… i branschen. Och han gör det bra, läsvärt och – jo, han ska vara med.
  5. Slutligen: Nextopia. Michael Dahlén, professor i varumärken. Så oerhört roande läsning – inse att vi som lever och andas varumärkesstrategier är nördar vi med. Och Michael är übernörden :)
  6. Sen – en bonus som inte är så där lite halvokänd men som måste med eftersom han är bäst i världen: Seth Godin.
Reblog this post [with Zemanta]
  1. Marketing/communikation []
  2. Nejdå, att de länkar till Kontaktmannen, Chefen och Chefen och att Miami ligger i Florida har säkert inget med saken att göra []