Nya Researcherfeeds och fortsätt berätta era stories

Superkul att en del hakat på min fråga om storyn bakom era nickname, handles, bloggars titlar osv. Gör gärna som en del andra: ta frågan och gör en bloggpostning om det. Min tanke är att skriva en postning om det. Dock tror jag att den kommer att bli publicerad på min andra blogg Researcher.

Tanken är att vi ska få rejäl fart på den nya Researcher under hösten. Till att börja med så vill jag uppmana er att, om ni kanske är intresserade av reklam-, pr- eller sociala medier: regga er på Researcher och börja att lägga in intressanta länkar i ämnet. För Researcher är numera både en bloggplattform för några av oss reklamare, och en Digg-klon där man kan lägga in länkar och rösta på länkar om de är intressanta eller inte. Det andra är att vi bytt plattform: från WordPress till Drupal. Och då har RSS-länkarna ändrats: Atom och RSS.