Ta sin Lisa ur skolan och en Marcus av pennan

Har hon nån sorts dödslängtan Lisa Bjurwald? LouiseP har läst hennes artikel om en studie av engelska muslimska studenter och visar med reella citat och statistik att Lisa-personen helt klart läser undersökningar med minst sagt suddiga glasögon; gender- och radikalt kulturfrämmande sådana.

Insåg hon inte att hennes uttalanden skulle komma att få folk att börja “närläsa” hennes produktion, och gamla spöken skulle också komma ur garderoben? (Nej, att försöka få henne att svara på saker och ting via mail är rätt kört det också).

En annan som kommenterar Lisa Bs bloggsörjekrönika är Hemliga Morsan och det är fan så att när HM är bra så är hon nästan bäst och när hon är som i den här postningen så är hon fasen oslagbar!

Jag har inte velat kommentera Lisa Bjurwalds sk ledare. Det skulle ha varit alldeles för enkelt. Som att stjäla godis från barn. Eller att diskutera den svenska konstitutionen med kungen. Ohh, I´m such a bitch. Even when I´m drunk.

Läs resten – det är lika roligt… äh, måste bara ge en munsbit till:

…med Marcus Svensson.

På tal om lyteskomik…

*garvar läppen av mig*