FRA-debaclet fortsätter(var:Svar på frågor om anmälan)

Medievärlden och speciellt Axel gör det som man tycker de stora drakarna borde göra: pratar med Justitiekanslern. Det är klargörande och med en växande insikt om att Ingvar Åkesson inte är att leka med:

Men det står ju i Ingvar Åkessons anmälan att det gäller yttrandefrihetsbrott?
– Jag vet inte om man ska tolka det så. Han kan väl anse att det är ett tystnadspliktsbrott, men han kanske inte var så noga med hur han uttryckte det i anmälan. Vid samtal med handläggaren har han också utvecklat det.

Han var kanske inte så noga med hur han uttryckte det i anmälan… Att JK säger en sån sak visar onekligen att herr Åkesson knappast är en person som jag skulle köpa en begagnad bil av…

Uppdatering: HAX fortsätter oförtrutet att dra brallorna av FRA. Nu bland annat genom att gå igenom de hemliga saker han blivit anmäld för. Och onekligen kan man undra över vad FRA egentligen pysslar med.

Andra bloggar om: , , , , , ,