Tre pressomnämnanden

Det jobb som jag gjort under våren, tillsammans med Brit på JMW, har börjat att synas. Här finns nu pressrellen; E.ON Young Heroes är den första delen av vårt jobb med E.ON HR Employment Branding. Kolla in eonyoungheroes.com.

Uppdatering: Resumé hookade på den andra grejen som vi startat med dem: att jobba med rörliga bilder i jobbannonser där jag, Brit och Björn Falkevik faktiskt hittat ett sätt att utveckla de traditionella platsannonserna. Kolla in eonnewjobs.com

Uppdatering: Även Cap & Design skriver om kampanjerna.

Uppdatering: En person har ifrågasatt dels mitt val av term ”hookade” och dels att man faktiskt skickar ut pressmeddelanden om sina kampanjer. Det sistnämnda är comme il faut och att ifrågasätta det visar mest på den personens okunskap runt kommunikationsbranschen. Att jag valde termen ”hookade” handlar om att det är ett givande och tagande när det handlar om pressmeddelanden. Vissa tidningar väljer att dra på en sak – andra på en annan. Det är varken cyniskt eller bluffartat utan en självklar del av medievärlden. Gissningsvis handlar ungefär 80 % av alla artiklar om en början i pressmeddelanden – klart är att tidningar skulle bli ytterst tomma om man valde att se sådana saker som ”bluff” och ”omoraliskt”.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,