Semester… eller nåt

Det sägs att jag ska ha semester. Det är ett konstigt ord. Dels för att jag helt enkelt har flera saker kvar som måste göras – dels för att det sällan egentligen är någon skillnad mer än att jag sover någon timmer mer per natt, och jag slösar inte bensin mellan Falun och Borlänge.

I vilket fall som helst. Jag har några planer.

  • Byta tema på deepedition.com. Ett tungt jobb eftersom jag lyckats peta in så jävla många funktioner – som inte är widgets. Men det är dags.
  • Förändra Researcher i grunden. Åsk har en idé. Jag gillar den.
  • Läsa alla de där böckerna som jag borde läst för länge sedan. Och nej, inte en enda är skönlitteratur :).
  • Riva upp och lägga nytt verandagolv. Bygga klart runt det nya köksfönstret.
  • …just ja – jag kanske ska umgås med familjen lite också…

Och när jag ser det där så känns det som om jag skulle behöva minst två veckors semester till. Eller nåt.