Ett land på lit de parade

En manifestation. En allvarlighet. Svart måndag genomfördes. Ett antal av mina fränder bland bloggare och bubbla var där. Thomas berättar på sin blogg. Och MUFs ordförande är arg på sitt moderparti. Så arg att han kan tänka sig att lämna det. Och det tunga artilleriet kommer ändå Enn Kokk med där han jämför FRA med IB och det är helt enkelt inga silkeslena klappar han delar ut – att de inte lärt sig ett skit. Och Swartz länkade ju tidigt till ett liknande dokument från Folkpartiet om integritet och frågor – ett som nu verkar glömt bland partimogulerna. Jag fattar inte hur Reinfeldt ska få till sitt försvar när såna som Norberg aktivt tar avstånd heller. Eller som PJ abrupt påpekar:

Det är som om Volvo skulle försöka få snurr på sin försäljning genom att göra reklam om att man struntar i barnfamiljer och säkerhet.

Och nu ryktas det om att Folkpartiet kallt räknar att debatten slutar – och då är ju allt frid och fröjd. Eller?

Jag startade upp en snabb wiki på deepcorruption.com. Men FRApedia är bättre, och intresserade av att samarbeta med alla som vill det goda. Bättre att vi samlar alla krafter. deepcorruption får leva ett tag. Men det aktiva motståndet finnas på FRApedia.

Andra bloggar om: , , , , , , ,