To hell and back

Jag har varit på IKEA. Jag var inte ensam där. Intressant är också att företaget verkar sparat in på datasystemsredundans – så fort det blir mycket så går något ner. Nu var det ordrar till varuutlämning.

På Stadium Hälla sålde man ut Sverige-prylarna. Folk var som tokiga. Nån verkar ha missat att vi åkte ut.

IKEA har en bra deal när det gäller återköp – det är sällan några diskussioner. De vet att man kommer att handla mer om det är positivt. Jämför med Fröbergs i Borlänge där det är ett jävla jiddrande trots att vi kunde bevisa att ett golv var felproducerat. Åke på Fröbergs borde ta en kurs i kundvård.

Köpte också en kostym för halva priset – för att ersätta den kavaj som någon idiot brände sönder på East för ett tag sedan. Det dumma med Dressmann (som faktiskt har schyssta grejer för oss som är egenföretagare och fattiga) är att man inte kan välja bort byxorna. Jag har en fem-sex par kostymbyxor hängande som jag inte någonsin använt eftersom det är kavajen jag är ute efter.

Nu ska familjen packas ihop och förpassas tillbaka till Borlänge. Ikväll är det jobb som gäller eftersom nästa vecka är helt igenom kopplat på ett stort projekt som har deadline nästa onsdag. Peace & Love får jag lyssna på från altanen, Reboot10 får bli Reboot11 och alla sociala media får klara sig utan mig ett tag.

Andra bloggar om: , , , , , , ,