Att göra världen bättre

Mymlan uppmanar alla att göra något gott och sedan berätta om det på sin blogg. En bra idé. Värt Google- och Knuff-juice.

Själv vet jag inte om jag kommer att göra världen bättre imorgon. Men jag ska i varje fall köra ett gäng ungar (inklusive min egen son) till deras uppspelning på Kupolen. Innan dess ska jag träffa två personer som vi kanske ska anställa. Det är alltid lika spännande.

När jag kom hem idag hade Solstickan gjort nya gubbar i sitt nya Wii – och självklart gjort en ”pappa”. Då blir man lite varm i hjärtat. Vi spelade lite Wii: baseboll och jag lirade lite golf (gick sådär). Det är sjukt roligt med Wii. Känns lite som att jag är sugen på att spela spel – det var länge sedan det hände mig. Gör det världen bättre? Antagligen inte. Sen inser man att utifrån måste man se fullkomligt galen ut när man står och viftar…