Niklas Strömstedt en hämndgirig fan

Hehe. Ni vet vaniljsöte Niklas Strömstedt. Han kan vara riktigt jävla elak. Nu har han spelat in samtal med Se & Hörs chefis, och lagt ut det på bloggen. Det är fan briljant, hämndgirigt och jag måste säga att han sannerligen har höjt sig i mina ögon.
Några saker som är riktigt läskiga är vad Tua L säger om PO:

– Ja gör det du vi har inte haft problem med PO på länge.
– Jo men jag har ju fått er fällda förr…
– Ja men inte med den här nya och han…nej hon har ju varit där ett par år.
– Yrsa Stenius ja, Hon har varit där ett knappt år om jag inte tar fel.
– Yrsa ja. Vi jobbade ihop på Bladet…

Ungefär ”haha, henne känner jag så du lär inte få rätt eftersom PO knappast fäller en kompis”. Sen kan man fundera över hur många synapser Tua Lundström har kvar i skallen när hon i ena stunden är smörig som fan och i andra jävligt elak:

Hmmm ja…som sagt du är ju så snygg. Och oerhört begåvad men…du säljer ju inte längre. Men tjejerna…

Fy fan. Ärligt talat. Jag kommer aldrig att lägga in Se & Hör i mina medielistor och starkt avråda kunder från att annonsera i den blaskan. Att skiten säljer gör mig mer säker på att folk är idioter.
Däremot kommer fasen Niklas blogg att ingå i min RSS-feed och min bloggrulle.

För övrigt kan man väl säga att det här inte varit en bra vecka för chefredaktörer…

(via Sofias briljanta veckosammanfattning. Jag hade liksom inget att tillägga…)