Liten uppdatering

Sitter på tåget hemåt Borlänge. Två hårda jobbdagar i Stockholm. Koncentration på topp tio-elva timmar per dag. Sen käkar man lite och sen blir det sängen. Jag ler åt personer som frågar ”hinner du shoppa nåt då?”. Johejdu.

Vi jobbar inför en pitch, och med ett par andra projekt. Den skulle egentligen första delen avvarit igår: i Düsseldorf men det är lite som att spela spel med sina små barn – spelplanen är inte fixerad och reglerna ändras mest hela tiden. Så nu är det två veckor kvar till den stora rundown-pitchen.

Det som händer är att jag a) knappt har tid att läsa några nyheter b) inte tänker på så mycket annat än sociala medier, marknadsföring och balanserade digitala/analoga strategier. Och det skriver jag ju om på andra ställen.

Det är många som oroar sig för att jag ska gå samma väg som förra gången. Jag är inte orolig. För jag har kul. Jag gör det jag faktiskt är skitbra på. Och jag slipper rätt mycket av det trista väggstångandet som kyrkan handlade om.

Några remarks:

  • Jag vill för första gången i mitt liv faktiskt bo i Stockholm. För att det är där som allt i min bransch händer.
  • Jag har för första gången i mitt liv en positiv självkänsla. Det är en annorlunda upplevelse. Nästan så att jag oroar mig för att min depraverade, svartsynta cynism blir lite rosablandad… :)
  • Firefox 3b har problem med att lägga till rss-länkar. Å andra sidan hinner jag knappt läsa några ”vanliga” bloggar just nu ändå.
  • Gjorde en walk in the memorylane – kollade diskussioner om bloggar för några år sedan. Har svårt att tänka mig att vissa av de som då var sjukt negativa idag kan ha samma åsikt.

Nu är vi snart i Säter…

Uppdatering: Nej, jag har inte sagt att jag ska flytta till Stockholm… Jösses…